WPE Pro packet editing tutorial

tester
Outpost bitch
Posts: 544
Joined: Wed Jan 07, 2004 8:58 pm

Post by tester » Wed Jan 24, 2007 4:21 pm

bone-you wrote: It'd be easier to code a hack in a client like that than do it through WPE. In the client all you'd do is a for loop through your bag for xx name (purity wouldn't matter then) and then have it stick xx amount of the items you need in. Then when you get a success or failure, repeat. Can't find the item anymore? Halt macro. Would work with anything. Even fishing xD You could also remove that fucking retarded delay and have it be instant. There are no "hack protections" against super spamming manu. You could do like 10 manu attempts within a second or two depending on server lag.
Talking about client editing, would be cool to make a client for mages that could select players as a target, and auto refreshes the coords, so 1D1 hit spells always hit perfectly xD


pew pew pwnage Cancellation casting



Cheers Tester
I support a woman's right to choose<br><br>- In the Mouth?<br>- In the Ass ?<br>- In the Vagina?<br>- Between the Tits?

bone-you
Spamtastic
Posts: 1310
Joined: Wed Mar 16, 2005 3:12 am

Post by bone-you » Wed Jan 24, 2007 4:37 pm

You could get pretty and take lag into effect. Calc a ping time and guess where they'll be next. How about that. Intelligent hacks. xD
<img src='http://www.helbreathx.net/sig/sig.jpeg' border='0' alt='user posted image' /><br><a href='http://mafia.cheats4us.org/index.php?x=231030' target='_blank'>#1 on Mafia :D</a><br><!--QuoteBegin-Slipknight+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td><b>QUOTE</b> (Slipknight)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->100mb Internet, burstable too 10GB oc192<br>his speed can go up too 10gbs<br>...<br>Yes my car can have a top speed of 1000mph<!--QuoteEnd--></td></tr></table><div class='signature'><!--QuoteEEnd--><br>^^ I wonder where the retard went to.

csxtitan
Regular
Posts: 95
Joined: Sun Jul 11, 2004 11:02 am

Post by csxtitan » Wed Jan 24, 2007 6:18 pm

There are no "hack protections" against super spamming manu. You could do like 10 manu attempts within a second or two depending on server lag.
U sure? when i try doing it faster than 5 seconds on WPE i lose connection

Kiruku
Loyal fan
Posts: 268
Joined: Wed Feb 22, 2006 12:00 pm
Contact:

Post by Kiruku » Wed Jan 24, 2007 6:43 pm

lol manufacturing is server side anti hacked.... i got to cast hack log with using manu hack :P. anyways wpe isnt as good as it looks... bone-you is right in client u can do much more
<img src='http://lichtdrache.lima-city.de/helbrea ... aramba.gif' border='0' alt='user posted image' />

bone-you
Spamtastic
Posts: 1310
Joined: Wed Mar 16, 2005 3:12 am

Post by bone-you » Wed Jan 24, 2007 8:18 pm

Eh, it was must something new then, or I missed it long ago. Either way, a manu macro within the client would be easier and more efficient than a WPE manu macro.
<img src='http://www.helbreathx.net/sig/sig.jpeg' border='0' alt='user posted image' /><br><a href='http://mafia.cheats4us.org/index.php?x=231030' target='_blank'>#1 on Mafia :D</a><br><!--QuoteBegin-Slipknight+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td><b>QUOTE</b> (Slipknight)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteEBegin-->100mb Internet, burstable too 10GB oc192<br>his speed can go up too 10gbs<br>...<br>Yes my car can have a top speed of 1000mph<!--QuoteEnd--></td></tr></table><div class='signature'><!--QuoteEEnd--><br>^^ I wonder where the retard went to.

Charles
Loyal fan
Posts: 418
Joined: Wed Nov 26, 2003 8:20 pm

Post by Charles » Wed Jan 24, 2007 8:20 pm

yeah but most people are hack users not hackers or coders lol. they simply just shut off when it comes to any c++ or configuring.
<i>"Always write good code. Feel bad to write bad code."</i>

tuan
noob
Posts: 19
Joined: Sat Aug 13, 2005 3:49 pm

Post by tuan » Tue Jun 19, 2007 12:18 pm

i tried to use WPE on hbpl (www.helbreath.org) but it doesnt work, i've done as in the steps and i get error packets, 0 send...is it possible that the server has something that stops ppl from using WPE?

suomipoi
noob
Posts: 15
Joined: Fri Sep 30, 2005 9:48 pm

Post by suomipoi » Mon Sep 17, 2007 12:27 pm

Delete this post. BTW Why noone is talking here?

VoIcEs wrote: 11: ...... "increase byte(s)" column, type in "0", ......
I don't get this part. Where is that "icrease byte(s)" ??

EvilHit
Loyal fan
Posts: 356
Joined: Sun Jan 16, 2005 3:20 am

Post by EvilHit » Wed Sep 19, 2007 10:14 am

becuz its a dead forum


Post Reply